Bestil tid online - klik her

Bestil gavekort

 

 

kunde, navn

Medex MicroNeedles

I takt med at vi bliver ældre, bliver det mere og mere vigtigt og almindeligt for mange at anvende moderne behandlingsmetoder for at bibeholde eller genskabe en yngre hud.

Læs mere her

 

Medex MicroNeedles Skinroller er et non-kirurgisk facelift med et unikt lille redskab, som gør det muligt at sluse specialudviklede intensive ingredienser dybt ind i huden.
Når Skinrolleren rulles hen over huden, skabes hundredvis af mikroskopiske små passager, som gør, at de tilhørende ampuller med aktive ingredienser kan føres dybt ind i huden og således gøre optimalt gavn.
Ud over den intensive effekt, som de virksomme ingredinser har, vil huden også selv begynde at øge sin produktion af kollegagen og elastin, hvilket giver øget fasthed og gør huden glat og spændstig igen.


Medex MicroNeedles Skinroller er udelukkende til professionel behandling
Denne Skinroller ISO certificeret og nok markedets bedste. Hos Medex er holdningen, at behandling med Skinroller udelukkende skal varetages af fagfolk, og derfor gennemgår alle behandlere specialuddannelse i behandling med Skinroller. Det er afgørende, at såvel hygiejne som sikkerhed er i top, så der ikke forvoldes skader på huden, og således er holdningen, at den rette sikkerhed og behandling kan kun udføres af erfarne behandlere.

Medex MicroNeedles Skinroller er lavet af titanium, som er det bedste materialevalg, da det er et stærkt og hårdt materiale, hvilket sikrer rullerne optimal holdbarhed og størst tænkelig tryghed for klienten. Skinrolleren består af 9 skiver, og der er udviklet i alt tre forskellige størrelser; en til kroppen og to til ansigtet, hvoraf den lille størrelse gør det muligt at arbejde bedre på lokale områder.

Medex MicroNeedles Skinroller behandling kan udføres både på ansigt og krop. Hver klient har sit eget kit for at sikre helt sterile behandlingsforhold.

De aktive ingredienser på rette sted
Med Medex MicroNeedles Skinroller har man mulighed for at føre de virkestofferne effektivt ind i huden. Denne behandling er baseret på fineste metode og med bedste garanti for, at de aktive ingredienser kommer til optimal gavn og giver et målrettet og synligt resultat. Til Medex MicroNeedles Skinroller hører et ampul-kit med stærkt virkende ingredienser af bl.a. hyaluron, poly-vitaminer og koffein. Disse ampuller er udviklet under Medex’ specielle medicinske linje.

Behandlingsmuligheder
Medex MicroNeedles Skinroller behandlinger kan anvendes som en unik anti-age kur, ligesom de kan anvendes i kombination med kosmetisk kirurgiske indgreb samt fillers. Forud for selve Skinroller-behandlingen får klienten også en effektiv peeling og sammen med de intensive ampuller anvendes desuden serum og en opstrammende bindevævscreme, som behageligt masseres ind i huden som afslutning.

Medex anbefaler en kur á minimum 3 behandlinger.